«Шахтар» пообіцяв провести акцію на підтримку бійців АТО «Мій тато – герой»

«Шахтар» пообіцяв провести акцію на підтримку бійців АТО «Мій тато – герой»

Укрінформ
Втім, так і не зрозуміло, чому «Шахтар» і «Олімпік» не підтримали цю акцію під час суботнього матчу УПЛ. 

У донецькому «Шахтарі» відповіли стосовно скандалу навколо акції «Мій тато – герой» перед початком матчу УПЛ проти «Олімпіка». Про це пише «Апостроф».  

Перед початком матчу проти «Олімпіка» гравці двох донецьких клубів, а також діти, які супроводжували футболістів, не наділи футболки на підтримку бійців АТО.

В «Шахтарі» підкреслили, що «гірники» не були господарями поля і не могли заборонити супернику, а також дітям вийти в футболках на підтримку воїнів АТО. «Ми ніяк не могли заборонити «Олімпіку» виходити в футболках, як і дітям», - відзначили в донецькому клубі.

Читайте також: «Динамо», «Карпати», «Верес», «Зірка» і «Ворскла» підтримують акцію «Мій тато – Герой!»

При цьому, донецький клуб все ж проведе акцію для дітей учасників АТО під егідою ФФУ в середу, 29 листопада, перед початком домашнього матчу Кубка України проти «Вереса». Матч відбуватиметься в Харкові.

Нагадаємо, Федерація футболу учасників АТО і організація «Українці-разом» вже кілька турів УПЛ проводять цю акцію. Команди виходять на поле з дітьми воїнів АТО і одягають футболки «Мій тато - герой». В акції вже взяли участь всі клуби, крім «Шахтаря» і «Олександрії». Частково взяв участь «Маріуполь», хоча там лише один гравець (Рустам Худжамов) надів відповідну футболку перед матчем з «Ворсклою».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-