«Динамо», «Карпати», «Верес», «Зірка» і «Ворскла» підтримують акцію «Мій тато – Герой!»

«Динамо», «Карпати», «Верес», «Зірка» і «Ворскла» підтримують акцію «Мій тато – Герой!»

Фото
Укрінформ
Благодійна акція розпочалась 29 жовтня, до неї приєднаються ще п’ять клубів УПЛ. 

Федерація футболу учасників АТО спільно із футбольними клубами української Прем’єр-ліги (УПЛ) з 29 жовтня започаткувала всеукраїнську благодійну акцію в підтримку учасників бойових дій – "Мій тато - Герой!". Про це повідомляє Укрінформ.

З 29 жовтня футболістів на матчі чемпіонату УПЛ виводять дітки з усієї України, батьки яких захищали чи захищають кордони нашої держави на Сході. Першими долучилися футбольні клуби «Динамо» (Київ) та львівські «Карпати". Потім рівненський «Верес», кропивницька «Зірка» та полтавська «Ворскла».

Футболісти команд виходять у спеціальних футболках Всеукраїнського Об'єднання учасників АТО "Українці-разом!" та Федерації футболу учасників АТО з надписом "Мій тато - Герой!"в знак підтримки та солідарності з нашими героями та їхніми сім'ями. Тим самим організатори хочуть привернути увагу до наших військових, їхню визначальну роль у захисті країни від російського агресора та їх мужній подвиг.

Читайте також: Футбол: у Києві відбулась презентація 3-го турніру "Кубок Героїв АТО"

ФФУ АТО вийшли з подібною пропозицією також й на інші клуби Прем'єр-ліги, більше половини з яких висловили бажання приєднатися до цієї благородної акції. Крім вже згаданих футбольних клубів, акцію також підтримають ФК «Олександрія», «Чорноморець» (Одеса),  «Сталь»(Кам'янське), ФК «Маріуполь», ФК «Зоря» (Луганськ).

Нагадаємо, що організатором та засновником єдиного в Україні регулярного чемпіонату з футболу серед учасників бойових дій на Донбасі є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!» та за підтримки Футбольного клубу «Динамо» (Київ), Федерації футболу міста Києва, Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших силових структур.

Цьогорічну футбольну Лігу учасників АТО представляли 56 команд, які змагалися між собою в два кола, в шістьох дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ. Наступний сезон, вже четвертий, всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО розпочнеться 31 березня 2018 року. Фінал – 14 жовтня. У Лізі гратимуть більше 70 команд, а це більше двох тисяч учасників бойових дій, із 42 міст України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-