Футбол: у Києві відбулась презентація 3-го турніру

Футбол: у Києві відбулась презентація 3-го турніру "Кубок Героїв АТО"

Відео
Укрінформ
Найпрестижніші футбольні змагання серед учасників АТО стартують у Києві вже через тиждень.

Презентація третього традиційного турніру "Кубок Героїв АТО", який проводить Федерація футболу учасників АТО спільно з ФК "Динамо" (Київ) і Федерацією футболу міста Києва, відбулась у конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Президент Федерації футболу Києва Ігор Кочетов подякував всім присутнім за доблесну службу по захисту нашої батьківщини і любов до футболу.

"Федерації футболу учасників АТО об'єднала військових, прикордонників, спецслужби, поліцію, Національну гвардію, ветеранів АТО навколо улюбленого всіма нами виду спорту. Було проведено перший турнір, потім другий. ФФУ АТО користується максимальною підтримкою з боку ФК "Динамо" (Київ) і Федерації футболу Києва, для фінальної стадії надається кращий футбольний манеж країни в Конча-Заспі, прекрасний стадіон "Динамо", забезпечуємо суддівство і інші організаційні питання", - цитує Кочетова офіційний сайт ФК "Динамо".

Величезну організаційну роботу по проведенні турніру поклав на себе президент ФФУ АТО Руслан Руденко. Змагання стало популярним і з кожним роком набуває авторитет, а головною його метою є морально-психологічна, фізична реабілітація і адаптація бійців АТО до навколишнього суспільного середовища: "Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО – це в першу чергу програма для спортивної реабілітації наших побратимів. На сьогодні понад 1,5 тис учасників бойових дій, сектору безпеки й оборони, ветеранів війни й учасників АТО у 38 містах України вже беруть в ній участь третій рік поспіль. Пріоритетом ми ставимо як спортивну реабілітацію, так і безпосереднє налагодження дружніх відносин між силовими структурами".

Відео презентації:

Фінальна частина "Кубка Героїв АТО"-2017 обіцяє за масштабами перевершити всі попередні. За підсумками відбіркових циклів право поборотися за головний приз заслужили 16 команд із різних регіонів України.

Стадії з 1/8 по 1/2 фіналу пройдуть з 10-го по 12-е жовтня на НТБ "Динамо" в Конча-Заспі, а фінал турніру і матч за 3-е місце - 13-го жовтня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Читайте також: Кубок героїв АТО

Урочисте відкриття відбудеться 10 жовтня о 10:00 на НТБ "Динамо" в Конча-Заспі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-