Біатлон: «UА:Перший» транслюватиме усі гонки Кубка світу та Олімпіади-2018

Біатлон: «UА:Перший» транслюватиме усі гонки Кубка світу та Олімпіади-2018

Укрінформ
Перший етап Кубка світу стартує 26 листопада. 

«UА:Перший» (Національна суспільна телерадіокомпанія України) транслюватиме усі гонки Кубка світу з біатлону сезону-2017/18 та Олімпійських ігор-2018 у Пхенчхані (Південна Корея). Про це повідомляє сайт «UА:Перший».

26 листопада Кубок світу з біатлону стартує з одиночної змішаної естафети, яку телеканал показуватиме наживо. «А от змішану естафету, яка відбудеться цього ж дня о 18:10, "UA:Перший" покаже у запису о 19:30, оскільки телеканал має зобов’язання транслювати наживо фінал дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2018" у Тбілісі (Грузія), який проходитиме одночасно із біатлонними гонками. Усі інші змагання Кубка світу з біатлону сезону 2017/18 телеканал покаже у прямому ефірі», – повідомили у компанії.

Перший етап Кубка світу з біатлону в Естерсунді включає в себе наступні гонки: одиночна змішана естафета, змішана естафета, індивідуальна гонка 15 км (жінки), індивідуальна гонка 20 км (чоловіки), спринт 7,5 км (жінки), спринт 10 км (чоловіки), гонка переслідування 10 км (жінки) та гонка переслідування 12,5 км (чоловіки).

Читайте також: Велепец: Якщо візьмемо медаль в Пхенчхані, то сезон вважатимемо успішним

Тренерський штаб української збірної з біатлону вже оголосив склад учасників першого етапу Кубка світу з біатлону в Естерсунді. Україну на змаганнях представлятимуть: Сергій Семенов, Дмитро Підручний, Артем Прима, Олександр Жирний, Володимир Семаков та Руслан Ткаленко. Склад жіночої збірної України виглядає так: Юлія Джима, Олена Підгрушна, Валя Семеренко, Віта Семеренко, Анастасія Меркушина, Ірина Варвинець.

Нагадаємо, у минулому сезоні «UА:Перший» показував всі гонки Кубка світу та чемпіонату світу з біатлону сезону-2016/17.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-