Наставник

Наставник "Скендербеу": "Динамо" може не знайти мотивацію, а у нас вона є

Укрінформ
Головний тренер албанського футбольного клубу "Скендербеу" Ілір Дайя поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з київським "Динамо" у рамках 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Ми хочемо виграти, але, звичайно, потрібно багато сил, щоб виграти в останніх двох матчах. Мотивація є, але це буде важко, особливо знаючи, що вихід з групи в повному обсязі залежить від нас. Наше завдання - перемогти в останніх двох матчах. Якщо ми виграємо у "Динамо", то отримаємо психологічний бонус напередодні матчу проти "Янг Бойз".

"Динамо" вже вийшло в плей-офф Ліги Європи. Цей факт має як позитивні так і негативні сторони. Це небезпечно, адже в грі з нами "Динамо" не буде відчувати ніякого тиску і буде діяти розкуто, адже у них немає психологічного навантаження. Але з іншого боку, якщо команда вже кваліфікувалася, вона може не знайти потрібної мотивації на матч, що може бути позитивом для нас. Я нічого не боюся. Іноді ми страждали через нестачу досвіду, але ми все ще маємо шанси на вихід з групи ", - цитує Дайю football24.ua

Нагадаємо, що поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги Європи "Скендербеу" - "Динамо" відбудеться 23 листопада о 22.05 в Корчі (Ельбасан, Албанія). 

Читайте також: Букмекери: "Динамо" - фаворит, а "Зоря" - аутсайдер у матчах 5 туру Ліги Європи

Турнірне становище у групі В: "Динамо" - 10 очок, "Партизан (Сербія) - 5, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 3, "Скендербеу" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-