Фред: У складному матчі з

Фред: У складному матчі з "Манчестер Сіті" постараємося взяти потрібне очко

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної Бразилії Фред прокоментував поразку від італійського "Наполі" (0:3) у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА.

"Програвати завжди боляче і неприємно. До першого пропущеного м'яча команда виглядала добре, створювала багато небезпечних моментів, але не вистачало чогось в завершенні. Думаю, якби ми забили, то могли б домогтися перемоги або хоча б нічиєї. Не варто забувати, що "Наполі" три очки були потрібні так само, як і нам. У другому таймі вони додали, ми трохи сіли назад, закрилися, а після пропущеного м’яча нам довелося знову відкриватися і ризикувати.

В принципі, нашою грою я задоволений, а ось результатом - не дуже. Проте нам треба набрати ще одне очко. Має бути дуже складний матч з "Манчестер Сіті", проте постараємося зробити все, щоб пройти в наступний раунд", - цитує Фреда офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, що 21 листопада м'ячі на стадіоні "Сан-Паоло" в Неаполі у ворота Андрія П'ятова забили Лоренцо Інсіньє (на 56-ій хвилині), Пьотр Зеліньський (81) та Дріс Мертенс (83). В іншому матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" переміг чемпіона Голландії ФК "Феєноорд" з Роттердама з рахунком 1:0.

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Читайте також: Саррі: "Манчестер Сіті" не проводитиме матч проти "Шахтаря" упівсили

У заключному, 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, 6 грудня, "Шахтар" прийматиме у Харкові "Манчестер Сіті", а "Феєноорд" у Роттердамі - "Наполі". Щоб вийти до плей-офф ЛЧ, донеччанам достатньо нічиєї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-