На лідера «Шахтаря» Бернарда претендують «Челсі», «Арсенал» і «Ліверпуль»

На лідера «Шахтаря» Бернарда претендують «Челсі», «Арсенал» і «Ліверпуль»

Укрінформ
Контракт бразильця з «Шахтарем» закінчується влітку 2018 року. 

Півзахисником «Шахтаря» Бернардом цікавляться англійські клуби «Челсі», «Арсенал» і «Ліверпуль». Також бразильця хоче повернути на батьківщину «Палмейрас». Про це з посиланням на оточення 25-річного футболіста в своєму блозі на сайті UOL Esporte повідомляє відомий бразильський журналіст Вінісіус Коельо.

За його словами, англійські гранди готові до можливого трансферу, а його вартість може скласти близько 13 мільйонів євро. Також на цьому тижні спортивний директор «Палмейраса» Алешандре Маттос провів в Лондоні переговори з агентом Бернарда Джуліано Бертолуччі.

Читайте також: Бернард: "Шахтар" зацікавлений у контракті, але є інтерес і з боку інших клубів

При цьому наголошується, що сам вінгер не має наміру повертатися до Бразилії і збирається продовжувати кар'єру в Європі. Контракт бразильця з «Шахтарем» закінчується влітку 2018 року. Втім він сам раніше говорив, що поки не вирішив, чи залишиться в українській команді.

У минулому сезоні Бернард провів 36 матчів, забив 7 голів і зробив 4 ассисти у всіх турнірах за «Шахтар». У цьому сезоні на його рахунку 6 голів і 1 передача в 18 іграх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-