Шаран: Ми знали, що рано чи пізно заробимо очки в матчі проти «Шахтаря» чи «Динамо»

Шаран: Ми знали, що рано чи пізно заробимо очки в матчі проти «Шахтаря» чи «Динамо»

Укрінформ
Головний тренер «Олександрії» задоволений грою Артема Поляруса, який забив два м’ячі. 

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував перемогу в матчі 16-го туру УПЛ над «Шахтарем» (2:1). Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Емоцій в роздягальні дуже багато позитивних. Ми дуже довго йшли до цієї перемоги і завжди вірили в наших хлопців. Спасибі президенту, який вірив в тренерський штаб. Ми знали, що рано чи пізно заробимо очки в матчі проти «Шахтаря» чи «Динамо».

Це дійсно історична перемога. Хлопці віддавалися на полі. І головне, не було такого, що ми граємо в «бий вперед - гра прийде».

Полярус вийшов форвардом, бо він також грав нападника в минулому сезоні в Харкові проти «Шахтаря» і зіграв непогано.

Читайте також: "Шахтар" сенсаційно програв в Олександрії - у Прем'єр'лізі

Вирішили нічого не вигадувати, тим більше, що у нього є дуже хороша швидкість. Нарешті дочекалися і передач від Бацули, який дуже добре показав себе на тренуваннях.

Ми прекрасно знали, що у «Шахтаря» буде багато моментів біля наших воріт. Нам щастило, і добре грав Паньків, але і у нас було достатньо моментів, могли забивати у другому таймі і третій гол.

Це все робота не тренуваннях, ми спокійно готувалися. Я бачив, що хлопці були психологічно вбиті, тому що ми не поступалися іншим командам по грі, крім другого тайму з «Динамо». Ми знали, що рано чи пізно нас прорве», - сказав Шаран.

Нагадаємо, в матчі 16-го туру «Олександрія» сенсаційно обіграла «Шахтар» 2:1. Тепер «Динамо» має шанс скоротити відставання від «Шахтаря», яке наразі складає 7 очок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-