Про інтерес

Про інтерес "Динамо" і "Шахтаря" до Шабанова тільки читаємо - Гельзін

Укрінформ
Президент донецького футбольного клубу "Олімпік" Владислав Гельзін прокоментував дебют захисника Артема Шабанова  у збірній України та чутки про інтерес до нього з боку кращих клубів національного чемпіонату.

"Артем зіграв мало часу, але добре, що його викликали. Своєю роботою на футбольному полі, працьовитістю він заслужив цей виклик. По тому, як він виглядає в захисті "Олімпіка" зараз, можна стверджувати, що він є реальним претендентом на номер в основному складі національної збірної.

Чи є до нього інтерес з боку "Динамо" або "Шахтаря"? Поки що ми тільки читаємо, що є інтерес до Шабанова у цих клубів. Я говорив з Артемом, на нього ніхто з цього приводу не виходив. До нас теж не зверталися", - розповів Гельзін 1927.kiev.ua

Читайте також: Футбол: "Шахтар" і "Динамо" претендують на Шабанова

Ппро те, що 25-річний Артем Шабанов може перейти до одного з кращих клубів УПЛ - донецького "Шахтаря" або київського "Динамо", днями повідомило видання "Спортивка". "Поки Шабанов у збірній, за нього буквально рубляться "Шахтар" і "Динамо". Артем і його агенти зайняли вичікувальну позицію", - говорилося в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-