Цуренко: У цьому сезоні вдалося добре зіграти на Вімблдоні і

Цуренко: У цьому сезоні вдалося добре зіграти на Вімблдоні і "Ролан Гаррос"

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко вважає тенісний сезон, що завершився, вдалим для себе, але підкреслила, що ніколи раніше так не хворіла.

"Я завжди хочу, щоб результат був трохи краще. З іншого боку, мені вдалося добре зіграти на тих турнірах, на яких я добре не виступала ніколи. Це Вімблдон і "Ролан Гаррос". Раніше я вважала, що ці покриття не зовсім для мене, адже я більше люблю хард. Але в цьому році вдалося показати хороший результат і на інших покриттях.

Дуже дивна ситуація була з вірусами. Я ніколи таким не хворіла, а в цьому році вийшло двічі: перший раз в Австралії, другий - в США. Я не могла тренуватися.

Для мене було б цікаво позайматися боксом. По-перше, я б хотіла дізнатися, як фізично готуються боксери. А по-друге, в цьому виді спорту все-таки є щось, що я могла б перейняти для себе, щоб стати атакуючим гравцем", - цитує Цуренко terrikon

Читайте також: Рейтинг WTA: Світоліна зберегла 6 місце, Цуренко - 42

Нагадаємо, що в цьому році Леся виграла турнір WTA в Акапулько. Для 28-річної українки ця перемога стала першою в рамках турнірів WTA з вересня минулого року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-