Фред: З приходом Фонсеки

Фред: З приходом Фонсеки "Шахтар" виріс як команда

Укрінформ
Лідер донецького футбольного клубу "Шахтар" і гравець збірної Бразилії Фред поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти італійського "Наполі" у рамках Ліги чемпіонів.

"Вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде неймовірно складно. Попереду у нас важкий матч проти "Наполі". Проте, ми налаштовані оптимістично і готові показати на полі свій максимум. Хочемо продемонструвати силу "Шахтаря" і домогтися перемоги або хоча б нічиєї, адже цього нам вистачить, щоб вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Проте, наша команда не вміє грати на нічию і буде думати тільки про перемогу. Зрозуміло, що все залежатиме від сценарію гри, але в наших головах будуть думки виключно про три очки.

Щодо УЄФА, який підрахував, що я є одним з найбільш працездатних гравців ЛЧ. Весь час, скільки себе пам'ятаю з часів у "Інтернасьоналі", я був трудоголіком. Однак зрозуміло, що всьому основному, що я вмію, мене навчили тут, у "Шахтарі". Я дуже виріс з Луческу і Фонсекою. Дуже щасливий, що УЄФА не залишило без уваги мою гру і сподіваюся, що з кожним днем ​​я буду тільки додавати. Луческу дуже допоміг мені, коли я перейшов до "Шахтаря". Я приїхав в Україну дуже молодим і за роки під його керівництвом дуже багато чому навчився. Він допоміг мені прогресувати. Однак саме з приходом Фонсеки "Шахтар" виріс як команда.

Хотів би спробувати себе в АПЛ. Для мене, як практично і для всіх, це найсильніший і цікавий чемпіонат. Це той турнір, в якому прагне опинитися абсолютно кожний футболіст", - розповів Фред football.ua

Читайте також: ЗМІ: Взимку півзахисник «Шахтаря» Фред може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Нагадаємо, що матч "Наполі" – "Шахтар" у рамках 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 21-го листопада о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-