Тренер жіночої збірної України Бошкович: Команда має грати в агресивний баскетбол

Тренер жіночої збірної України Бошкович: Команда має грати в агресивний баскетбол

Укрінформ
Жіноча національна збірна України з баскетблу вдало розпочала кваліфікаціцю Євро-2019, перемігши минулої суботи у гостях голландок - 72:58. Тепер 15 листопада наша команда гратиме у Київському палаці спорту проти болгарок.

На сьогоднішній прес-конференції головний тренер українок чорногорець Горан Бошкович підкреслив, що успіх збірній у кваліфікаційному турнірі має забезпечити агресивний баскетбол, передає кореспондент Укрінформу.

"Перша половина матчу з голландками була проблемною для нас. Потім ми стали агресивніше діяти у захисті й відірвалися у рахунку. Упевнений, що саме такий, агресивний, баскетбол має принести команді успіх і в інших матчах. Наш наступний суперник - Болгарія, сильна команда, яка у минулому відборі змогла зупинити Хорватію. В цій збірній чимало хороших баскетболісток, серед яких особливо відзначу Вікторію Стойчеву та Діману Георгієву", - сказав тренер.

Кращий снайпер української збірної Аліна Ягупова, яка у грі з Голландією набрала 33 очки, відзначила, що дівчата дуже хочуть довести силу українського жіночого баскетболу. Особливо - після не зовсім вдалого минулого Євро.

Читайте також: Баскетбол: українки обіграли в Амстердамі голландок на старті відбору Євро-2019

"Одразу ж хочу розповісти про проблеми. У нас було дуже мало часу на підготовку. Крім того, через відсутність "великих" дівчат не виходили підбирання. Нині над цим елементом гри працюємо особливо. Ще - я добре пам'ятаю, як колись не закинула болгаркам два штрафні... Взагалі ж, ми налаштовані перемагати, хочемо, щоб і українські симпатики баскетболу, і суперниці оцінили силу нашої гри", - заявила форвард збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-