Хацкевич: Футболісти потрібні практично в кожну лінію

Хацкевич: Футболісти потрібні практично в кожну лінію "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич вважає, що практично в кожну лінію команді потрібні нові виконавці, а трансфер в цьому році зріс більш, ніж удвічі.

- Віда йде, і для "Динамо" це дійсно велика втрата. Я буду тільки радий, якщо він все-таки зможе поміняти своє рішення. Але, на жаль, все залежить тільки від нього. Це та людина, у якої наша молодь повинна вчитися футбольним якостям. Хто його може замінити? Вільних агентів клуб свого часу вже попідписував. Звичайно, ми ведемо свою трансферну політику. Селекційний відділ вже їздить і дивиться, практично в кожну лінію нам потрібні футболісти. Але ціна на футболістів в цьому році дуже зросла, навіть на тих, які раніше коштували 2-3 млн. Зараз вони коштують 5-7 млн, але грати краще не стали.

Про це, а також про трансфер Ярмоленка, проблеми в атаці, відсутність очевидного лідера команди, успіхи молодих воротарів, нестабільність Буяльського, Шепелєва, Циганкова та інші питання Хацкевич розповів у прямому ефірі програми "Профутбол":

Нагадаємо,  що цьогоріч "Динамо" святкує своє 90-річчя. У зв'язку з цим 15 листопада у манежі навчально-тренувальної бази у Кончі-Заспі відбудеться матч пам'яті футбольних легенд клубу.

Читайте також: Футбол: 15 листопада відбудеться матч пам'яті легенд київського "Динамо"

Проти зірок-ветеранів на поле вийде команда фан-клубу "Динамо", сформована з уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-