ЧС-2018: Сенегал вийшов у фінальний турнір

ЧС-2018: Сенегал вийшов у фінальний турнір

Укрінформ
Сенегальці вдруге у своїй історії гратимуть на чемпіонаті світу. 

Збірна Сенегалу стала 24-м учасником чемпіонату світу-2018. Про це повідомляє Sport Arena.

Вирішальну перемогу сенегальці здобули, обігравши в переграванні збірну Південно-Африканської республіки (2:0). Після цієї перемоги Сенегал відірвався від найближчого переслідувача по групі на цілих 5 очок перед заключним туром.

Відзначимо, що збірна Сенегалу досі тільки раз грала на чемпіонатах світу - це було в 2002 році, і тоді команда сенсаційно дісталася до чвертьфіналу. Нинішній головний тренер Сенегалу Алью Сіссе на тому чемпіонаті був капітаном команди і зіграв всі шість матчів.

Читайте також: Швеція виграла у Італії перший "стик" чемпіонату світу-2018 з футболу

Нагадаємо, на сьогодні відомі 24 команди-учасниці ЧС-2018. Це – Росія, Німеччина, Іспанія, Англія, Бельгія, Ісландія, Сербія, Польща, Франція, Португалія, Бразилія, Уругвай, Аргентина, Колумбія, Нігерія, Єгипет, Сенегал, Японія, Іран, Південна Корея, Саудівська Аравія, Мексика, Коста-Ріка, Панама.

Залишається ще вісім путівок. 4 у Європи, 2 у Африки і ще дві розігрують у інтерконтинетальних «стиках». Перші матчі у цьому відборі завершились внічию 0:0. Гондурас не зміг обіграти на своєму полі Австралію, а Нова Зеландія розписала мир з Перу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-