Швеція виграла у Італії перший

Швеція виграла у Італії перший "стик" чемпіонату світу-2018 з футболу

Укрінформ
У європейській кваліфікації триває заключний етап відбору на фінальний турнір XXI чемпіонату світу з футболу. 

Перший стиковий матч між збірними Швеції та Італії завершився з рахунком 1:0, повідомляє Укрінформ.

Мінімальний успіх скандинавам на "Френдс-Арені" у Стокгольмі приніс на 61-й хвилині влучний удар Якоба Юханссона, який вийшов на заміну і відразу забив м'яч рикошетом від Даніеле Де Россі.

Поєдинок у відповідь Італія - Швеція відбудеться 13 листопада у Мілані. Нагадаємо, днем раніше перші "стикі" зіграли Хорватія і Греція (4:1), Північна Ірландія і Швейцарія (0:1), які вдруге зійдуться 12 листопада відповідно у Піреї та Базелі.

Читайте також: Україна обіграла Словаччину у товариському матчі

Ще одну вакантну путівки від Європи на ЧС-2018 розіграють збірні Данії та Ірландії - 11 листопада в Копенгагені і 14 листопада в Дубліні.

Учасниками чемпіонату світу вже стали 24 з 32 команд: Єгипет, Нігерія, Сенегал, Іран, Саудівська Аравія, Республіка Корея, Японія, Англія, Бельгія, Німеччина (чемпіон світу), Ісландія, Іспанія, Польща, Португалія, Росія (господар), Сербія, Франція , Коста-Ріка, Мексика, Панама, Аргентина, Бразилія, Колумбія, Уругвай.

Нагадаємо, збірна України, яка фінішувала третьою слідом за командами Ісландії та Хорватії, не змогла вийти з відбіркової групи I.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-