Володимир Кличко: Чим більше перемагатиме Джошуа, тим краще для мене

Володимир Кличко: Чим більше перемагатиме Джошуа, тим краще для мене

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко не може повернути час назад і нокаутувати власника поясів WBA, IBF, IBO Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) у шостому раунді, тому бажає йому тільки перемог у майбутньому.

"Це було моє найскладніше рішення. Але я щасливий. Не можна знати заздалегідь, чи будеш ти щасливий прийнятим рішенням, ти дізнаєшся це тільки після того, як рішення прийнято. Проходить кілька місяців перед тим, як ти остаточно зрозумієш, правильно вчинив чи ні. Так ось я можу сказати, що вчинив правильно. Можливо, це було нелогічно, але зате я вийшов з гри на своїх умовах. Думаю, мої акції навіть виросли в ціні, і я, зізнатися, був здивований, що таке взагалі можливо.

Я бажаю Джошуа тільки перемог в майбутньому, тому що чим більше він буде перемагати, тим краще це буде для мене. Так, я програв, але я програв краще і хочу цим пишатися.

Якби у мене була можливість повернути час назад, вплинути на минуле і, наприклад, нокаутувати Ентоні в шостому раунді, це б потішило моє велике его. Було б чудово. Але я не в силах нічого змінити. Зараз я там, де я є, і з висоти свого досвіду не з чуток знаю і про успіх, і про те, що я можу перемагати, навіть програючи. Це безцінне", - цитує Кличка XSPORT

Читайте також: Вайлдер: Настав час для Джошуа стати господарем свого слова

Нагадаємо, що у квітні 2017 року британський боксер Ентоні Джошуа здобув перемогу над Кличком в 11-му раунді.

Фото: Е. Джошуа і В. Кличко / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-