Вайлдер: Настав час для Джошуа стати господарем свого слова

Вайлдер: Настав час для Джошуа стати господарем свого слова

Укрінформ
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер викликав на бій британця Ентоні Джошуа, але не вважає його єдиним суперником для себе.

"У США зараз багато голодних і перспективних хлопців. Я не хочу, щоб люди думали, що Джошуа - єдиний варіант для мене. Також хочу сказати, що я - не єдиний варіант для Джошуа. Як я і сказав, ми - королі дивізіону, у нас є варіанти. Ми потребуємо один одного і не потребуємо: ми можемо зробити найбільш культовий бій в історії хевівейта, але якщо він не згоден, ми підемо своїми дорогами і будемо робити те, що робили.

Але, думаю, фанати хочуть побачити цей бій, вони будуть його вимагати. Джошуа дав слово, сказавши, що якщо фанати хочуть цього бою, значить і він хоче. Я завжди був людиною слова. Завжди говорив, що я хочу зробити і як. Тепер настав час для Джошуа стати господарем свого слова", - цитує Вайлдера 24boxing.com.ua

Читайте також: Вайлдер нокаутував Стіверна вже в першому раунді і захистив титул

Нагадаємо, що днями чемпіон за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (39-0, 38 КО) переміг нокаутом у першому раунді екс-чемпіона Бермейна Стіверна і зробив виклик Джошуа. Бій з Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) очікується наступного року.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-