Санін: Без чіткого регламенту український футбол перетвориться на цирк

Санін: Без чіткого регламенту український футбол перетвориться на цирк

Укрінформ
Віце-президент футбольного клубу "Маріуполь" Андрій Санін прокоментував відмову в переграванні матчу з київським "Динамо".

"Ми дійсно отримали лист від "Динамо", в якому йдеться про можливість перегравання тих матчів, які в серпні не відбулися. Але про причини, що викликали цей скандал, ні слова не говориться. Якби "Динамо" в серпні приїхало до Маріуполя, то нічого б цього не було. А зараз, на жаль, ситуація вже перейшла в іншу площину. Рішення по регламенту повинен приймати КДК, а потім Апеляційний комітет.

"Динамо" запитує нашу думку. Ми її підготували і відправляємо в офіс "Динамо". У ньому говориться, що ми підтримуємо орієнтацію на спортивний результат, але є найголовніший документ - регламент Прем'єр-ліги, і не можна його ігнорувати, навіть якщо цей клуб - гранд українського футболу. Не можна перебудовувати регламент під себе. Є календарна сітка. Потрібно дотримуватися регламенту і календарної сітки, інакше український футбол перетвориться в літаючий цирк "Монті Пайтон". Воно нам треба? Ні.

Я б хотів, щоб Апеляційний комітет якомога швидше поставив у цьому питанні жирну крапку і воно було зняте з порядку денного", - цитує Саніна tribuna.com.  

Читайте також: «Маріуполь» відмовив «Динамо» у проханні переграти матч

Нагадаємо, що ФК "Динамо" погодився переграти матч 7-го туру у Маріуполі, який у серпні проігнорував через загрозу безпеки, але це можливе тільки за згодою всіх сторін конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-