Футбол:

Футбол: "Динамо" готове зіграти в Маріуполі

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" звернувся з проханням до всіх клубів української Прем’єр-ліги зіграти поєдинок 7-го туру проти Маріуполя.

Про це повідомив президент УПЛ Володимир Генінсон.  

"Було звернення "Динамо" до всіх команд еліти, щоб вони дали добро на те, щоб поєдинок таки відбувся. Зараз клуби взяли час на роздуми. Незабаром вони прийдуть до спільної думки і повідомлять про це", - цитує Генінсона Sportarena

За інформацією "Футбол 1", київський клуб зажадав у Прем'єр-ліги провести опитування серед клубів щодо проведення цього матчу. Вчора ввечері клуби УПЛ отримали лист з таким питанням і у багатьох виникло нерозуміння, чому Генінсон хоче перекласти відповідальність за прийняття рішення у цій справі на них. Сам функціонер від коментарів відмовився.

Нагадаємо, що 11 вересня офіційний сайт Федерації футболу України (ФФУ) повідомив, що кияни покарані технічною поразкою 0:3 за неявку на поєдинок 27 серпня проти Маріуполя. Разом з тим, в турнірній таблиці чемпіонату України досі обидві команди мають на одну гру менше, так як спочатку київський клуб не отримав рішення КДК ФФУ з цього матчу, а на початку листопада ФФУ відклала розгляд апеляції "Динамо".

Читайте також: Апеляційний комітет ФФУ переніс розгляд справи по матчу "Маріуполь" – "Динамо"

Турнірне становище після 15-ти турів: "Шахтар" - 36 очок, "Динамо" - 29 (14), "Олімпік" - 25, "Ворскла" - 21, "Верес" - 21, "Зоря" - 19, "Маріуполь" - 18 (14), "Зірка" - 14, "Карпати" - 14, "Олександрія" - 12, "Чорноморець" - 12, "Сталь" - 11.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-