Циганков потрапив до ТОП-100 кращих молодих футболістів світу -

Циганков потрапив до ТОП-100 кращих молодих футболістів світу - "FourFourTwo"

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Віктор Циганков увійшов до списку 100 кращих молодих гравців світу за версією британського видання "FourFourTwo".

19-річний українець зайняв у цьому рейтингу 58-му позицію.

"За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, Віктор зліплений з того ж тіста, що й Андрій Шевченко: це лівоногий гравець, якому до душі діяти на правому фланзі атаки. Шева був вражений його грою ще в 2016 році, коли Віктору було всього 18. Саме тоді він отримав перший виклик. Циганков народився в Ізраїлі, де тоді виступав його батько Віталій. Віктор рівняється на Маріо Гетце і Ліонеля Мессі і має великий досвід як для свого віку. Більш того, Циганков приніс "Динамо" нічию в матчі Ліги чемпіонів проти "Бешикташа", коли забив гол першим дотиком до м'яча після виходу на заміну. Це зробило його другим наймолодшим автором гола в єврокубках в історії "Динамо" після Шевченка", - цитує видання football.ua.

Читайте також: Футбол: Луньов став автором ювілейного 15000 голу української Прем’єр-ліги

Молодому футболісту "Динамо" вдалося обігнати в цьому рейтингу Жадона Санчо ("Боруссія", Дортмунд), Мілі Свілара ("Бенфіка"), Овьє Еджарію ("Ліверпуль") і багатьох інших.

Фото: footballua.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-