Баскетбол: Фесенко не допоможе збірній України в листопаді

Баскетбол: Фесенко не допоможе збірній України в листопаді

Укрінформ
Кирило Фесенко не допоможе національній команді у листопадових матчах відбору чемпіонату світу-2019 з баскетболу.

Центровий італійського баскетбольного клубу "Авелліно" та збірної України Кирило Фесенко розповів про те, що процес відновлення після травми коліна, через яку він пропустив чемпіонат Європи і старт сезону, триває успішно, але ще не завершений.

"Поки продовжую лікуватися. Хотілося б усіх заспокоїти, для початку. У мене нічого на даний момент страшного або дуже серйозного немає. Є просто дуже довгий процес відновлення після моєї літньої операції. Я тренуюся зараз два рази на день. Вранці у мене тренажери, кардіо, потім басейн. Потім я йду відпочивати. Увечері ще одне, вже більш функціональне тренування.

Хочу також повідомити українським уболівальникам, що в збірній мене в листопаді не буде, на жаль. Я просто не зможу допомогти фізично, навіть приїхати не зможу. Уже поговорив з представниками ФБУ, пояснив їм свою позицію, і вони зрозуміли мою ситуацію. Хлопцям бажаю удачі і вірити в себе. Буду дивитися і вболівати.

Маю велику надію, що все буде йти добре і до грудня я вже повернуся на паркет", - написав Фесенко у своєму блозі на sport.ua

Читайте також: Баскетбол: Мурзін визначився зі списком гравців на відбір чемпіонату світу

Нагадаємо, що 24 листопада збірна України проведе баскетбольний поєдинок на виїзді проти Швеції, а 26 листопада прийматиме Туреччину в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-