Баскетбол: Мурзін визначився зі списком гравців на відбір чемпіонату світу

Баскетбол: Мурзін визначився зі списком гравців на відбір чемпіонату світу

Укрінформ
У листопаді чоловіча збірна України розпочне кваліфікацію до чемпіонату світу-2019.

Головний тренер збірної Євген Мурзін оприлюднив список гравців, які можуть зіграти у першому вікні кваліфікації до чемпіонату світу. Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ

Заявка збірної України

Захисники: Денис Лукашов (Вітаутас, Литва), Олександр Кольченко (Черкаські Мавпи), Олександр Кобець (Черкаські Мавпи), Олександр Липовий (Промітеас, Греція), Олександр Мішула (Дніпро), Сергій Гладир (Монако), Олександр Рябчук (Хімік), Юджин Джетер (Тяньцзінь, Китай).

Форварди: В'ячеслав Бобров (Пьен Жвайгждес, Литва), Ігор Зайцев (Роса Радом, Польща), Володимир Конєв (Черкаські Мавпи), Максим Корнієнко (Ювентус, Литва), Сергій Павлов (Хімік), Максим Пустозвонов (без клубу), Іван Ткаченко (Черкаські Мавпи), Володимир Орлов (Оренсе, Іспанія).

Центрові: В'ячеслав Кравцов (Ескішехір, Туреччина), Артем Пустовий (Обрадойро, Іспанія), В'ячеслав Петров (Хімік), Володимир Герун (Барселона, Іспанія), Кирило Фесенко (Авеліно, Італія).

"У FIBA ми відправили список з 24 гравців. Серед них є Лень, Боломбой та Михайлюк, але приїзд цих гравців у збірну в листопаді є неможливим, адже у цей час за океаном активна фаза сезону. Ми розраховуємо на деяких досвідчених гравців, які не їздили з нами на чемпіонат Європи. Це Сергій Гладир та Пух Джетер. Є також бажання побачити Володимира Геруна. Усі ці гравці отримали запрошення, з усіма є контакт. Думаю, Гладиря ми побачимо у збірній.

У списку є кілька молодих гравців, але дехто з них точно не візьме участь у кваліфікації. Не слід забувати, що нам потрібно комплектувати збірну України 3х3. Три гравці з молодих цього списку виступатимуть за цю команду", - прокоментував список гравців Євген Мурзін.

Читайте також: Збірна України увійшла до ТОП-20 оновленого рейтингу ФІБА

Перший поєдинок кваліфікації ЧС-2019 українські баскетболісти зіграють 24-го листопада на виїзді зі збірною Швеції, а 26 листопада прийматимуть Туреччину в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-