Гандбол: збірна України зіграє на Піренеях з Японією, Аргентиною та Іспанією

Гандбол: збірна України зіграє на Піренеях з Японією, Аргентиною та Іспанією

Укрінформ
Тренерський штаб жіночої збірної України з гандболу визначився зі списком гравців, які готуватимуться у Конча-Заспі до міжнародного турніру в Іспанії, який пройде на Піненеях 24-26 листопада.

Як повідомляє прес-служба Федерації гандболу України, за підсумками навчально-тренувальних зборів 20-23 листопада, в яких візьмуть участь 22 гандболістки, буде визначений склад з 16 гравців для участі у міжнародному турнірі, де суперниками українок стануть Японія, Аргентина та Іспанія.

Після травм повертаються до національної команди Євгенія Левченко, Юлія Андрійчук та Ірина Компанієць. Також до збірної викликана велика група гравців з команд Української Суперліги.

За словами головного жіночої тренера збірної України Бориса Чижова, на зборах команда, зокрема, плідно працюватиме над захистом.

"Приємно, що повертаються Ірина Компанієць та Євгенія Левченко, сподіваюсь, буде і Юлія Андрійчук. Будемо більше награвати півсередніх - Наталію Стрюкову, Наталію Савчин, Ілону Гайкову - нам потрібна сильна, висока задня лінія. Взяли також гравців на перспективу", - зазначив Чижов.

Читайте також: "Мотор" обіграв турецький "Бешикташ" у гандбольній Лізі чемпіонів

Турнір в Іспанії стане етапом підготовки українських гандболісток до березневих матчів з командою Швейцарієії у кваліфікації чемпіонату Європи-2018.

Турнірне становище у відбірковій групі 1 після 2-х турів: Норвегія - 4 очки, Хорватія - 2, Україна - 2, Швейцарія - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-