Ігор Жданов привітав найсильнішу жінку планети – українку Ольгу Лящук

Ігор Жданов привітав найсильнішу жінку планети – українку Ольгу Лящук

Фото
Укрінформ
Україна планує приймати чемпіонат світу зі стронг-спорту. 

3 листопада Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов зустрівся із представниками жіночої збірної команди України зі стронг-спорту, які брали участь у чемпіонаті світу-2017 Strongest Woman in the World-2017 - Olympia в Лас-Вегасі (США). Про це повідомляє офіційний сайт міністерства.

Нагадаємо, володаркою титулу найсильнішої жінки планети стала донецька спортсменка Ольга Лящук. Вона згодом додала до своїх здобутків й золоту нагороду Арнольд Спорт Фестиваль-2017, що проходив в Барселоні. Бронзовою призеркою змагань, не зважаючи на складну травму, стала інша наша співвітчизниця - Лідія Гунько.

Читайте також: Мінмолодьспорту обіцяє успішно провести в Україні юніорський чемпіонат світу з хокею-2018

Слід відмітити, що до участі у чемпіонаті світу серед жінок-професіоналів Strongest Woman in the World-2017 - Olympia запрошували лише тих жінок-богатирів, котрі в попередніх відбіркових турнірах здобули спеціальні профкарти. Зокрема, лише чотири представниці Старого світу отримали можливість змагатися в когорті найсильніших.

Ігор Жданов привітав спортсменок з нещодавніми успіхами на Strongest Woman in the World-2017 - Olympia та Арнольд Спорт Фестиваль-2017, поцікавився подальшими планами атлеток та побажав відновлювати сили для наступних звершень. Він також подякував усім активістам та меценатам громадської кампанії «Спільна перемога» за сприяння розвитку стронг-спорту. Під час зустрічі йшлося й про перспективи розвитку жіночого стронг-спорту, зокрема про можливість проведення наступного чемпіонату світу в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-