Голкіпер

Голкіпер "Динамо" Бущан: З хвилюванням впорався, це ж не Ліга чемпіонів

Укрінформ
Голкіпер київського футбольного клубу "Динамо" Георгій Бущан поділився враженнями після свого дебютного виступу в єврокубках у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти швейцарського "Янг Бойз".

"Я не герой. Герой матчу - це той, хто забив переможний гол. Я не рятував команду, а просто виконував свою роботу. Можливо, трохи хвилювався перед власним дебютом у першому таймі, але все добре пройшло. Ми до останнього мали надію, що не пропустимо і повернемося до Києва з перемогою. Вважаю, що команда сьогодні добре провела обидва тайми. У першому – добре оборонялися, а у другому грали впевненіше, контролювали м’яч. На штучному полі падати так само, просто таке покриття трохи більше натирає шкіру. Трохи пошкодив плече після одного невдалого приземлення, але все гаразд.

Партнери привітали з "сухим" матчем, звичайно. Лише жартували, навіщо я м’яч взяв у руки. Усі вітають – друзі, батьки... Чи хвилювався, коли вперше слухав гімн Ліги Європи, стоячи на полі? Це ж не гімн Ліги чемпіонів… Нормально впорався з хвилюванням.

На наступні два тури мотивація – це сама участь у Лізі Європи. Ми маємо посісти перше місце у групі, набрати якомога більше очок", - цитує Бущана офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, що у поєдинку "Янг Бойз" (Швейцарія) - "Динамо" (Київ, Україна) (0:1) м’яч забив Буяльський на 70-й хвилині. Завдяки перемозі у Берні за два тури до завершення групового етапу Ліги Європи УЄФА-2017/18 "Динамо" забезпечило собі місце в 1/16 фіналу.

Читайте також: Будинок Олега Гусєва пограбували, поки футболіст "Динамо" був у Берні

Турнірне становище: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 5, "Янг Бойз" - 3, "Шкендербеу" - 2.

5 листопада "Динамо" прийматиме полтавську "Ворсклу" у рамках 15-го туру чемпіонату. Матч відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" о 19:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-