ФК

ФК "Динамо" спростовує наявність у нього проблем з боргами

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" спростував у четвер, 2 жовтня, інформацію про наявність у нього боргів, які могли б призвести до санкцій з боку УЄФА.

В опублікованій на своєму офіційному сайті заяві ФК "Динамо" заявляє, що поширена 1 жовтня інформація заступника директора центру ліцензування ФФУ Сергія Задирана про приховування київським клубом наявності заборгованостей перед процедурою атестації на єврокубковий сезон є явним спотворенням фактів. 

"У цій інформації грубо порушені принципи конфіденційності, які щорічно фіксуються в угоді й "підписуються" між клубами та ФФУ", - зазначається у заяві "Динамо".

 У зв'язку з цим столичний клуб звернувся до керівника фінансового моніторингу та відповідності фінансової стабільності УЄФА Пабло Родрігеса відносно ситуації, що склалася. У листі-відповіді Родрігес зазначив, що стосовно "Динамо" справа не порушувалася і що представлені клубом документи для атестації підтверджують своєчасне виконання платіжних зобов'язань.

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, останнім часом в ЗМІ з'являлася інформація щодо заборгованостей київського "Динамо" відносно трансферів футболістів команди Александара Драговича, Дерліса Гонсалеса та Йосипа Пиварича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-