Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" та луганської "Зорі" проведуть у четвер, 2 листопада, поєдинки четвертого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" із швейцарським "Янг Бойз" на "Стад-де-Суїсс" у Берні о 20.00 транслюватиме телеканал "Футбол 1", а поєдинок "Зорі" з німецькою "Гертою" на "Олімпіаштадіоні" у Берліні о 22.05 покажуть "Україна" і "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Шляхи "Динамо" та "Янг Бойз" перетинаються учетверте. Влітку нинішнього року у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА "біло-сині" виграли на своєму полі (3:1), але потім поступилися у Берні (0:2) і вилетіли за правилом виїзного голу.

У третьому турі основної сітки Ліги Європи на НСК "Олімпійський" у Києві команди два тижні тому поділили очки (2:2). До цього "Динамо" здобуло дві вольові перемоги над албанським "Шкендербеу" (3:1) та сербським "Партизаном" (3:2), "Янг Бойз" у свою чергу з цими командами розійшовся миром з однаковим рахунком 1:1.

Гру "Янг Бойз" - "Динамо" обслуговуватимуть французькі судді на чолі з Тоні Шапроном.

Турнірне становище у групі B: "Динамо" - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" - 2, "Шкендербеу" - 2.

****************

"Зоря" стартувала у Лізі Європи домашньою поразкою від шведського "Естерсунда" (0:2), після чого команда Юрія Вернидуба сенсаційно обіграла в Більбао іспанський "Атлетик" (1:0) та перемогла німецьку "Герту" у Львові (2:1).

"Герта" у двох перших турах не забила жодного м'яча. Підопічні угорця Паля Дардаї у Берліні розійшлися миром з "Атлетико" і мінімально програли в Естерсунді (0:1).

Зустріч у Берліні "Герта" - "Зоря" довірили судити бригаді арбітрів із Шотландії, яку очолює Джон Бітон.

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" - 2, "Герта" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-