"Зоря" вирушить до Берліна за перемогою - Андрієвський

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Андрієвський поділився очікуваннями від матчу 4 туру Ліги Європи УЄФА проти німецької "Герти".

"Матч Ліги Європи буде для нас дуже важливим, складним і багато в чому визначальним у боротьбі за вихід із групи Ліги Європи. Ні про яку втому або завантаженість зараз не йдеться.

"Герта" - гарна, міцна команда. Німці вміло контролюють м'яч, тому суперник дуже гідний, і в майбутній грі легкої прогулянки не очікуємо. Проте, боятися суперника теж не будемо і постараємося набрати очки. Те, що нас нічия не влаштує, не можу сказати. Але неправильно летіти до Німеччини і розраховувати на нічию. Ми будемо їхати в Берлін за перемогою", - сказав Андрієвський MatchDay.ua

Поєдинок "Герта" (Німеччина) - "Зоря" (Луганськ) відбудеться 2 листопада у Берліні на "Олімпіаштадіоні" о 22.05. Вранці 1 листопада делегація луганського клубу відправиться до Німеччини. О 19.30 відбудеться передматчева прес-конференцію головного тренера Юрія Вернидуба і захисника Євгена Опанасенка, а о 20.00 – відкрите тренування.

У прямому ефірі матч покажуть телеканали "Футбол 2" і "Україна".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Динамо" розсудять французи, "Зорю" - шотландці

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" (Швеція) - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" (Іспанія) - 2, "Герта" - 1.

Фото: ФК "Зоря"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-