У Буковелі побудують спорткомплекс для біатлону та інших видів спорту

У Буковелі побудують спорткомплекс для біатлону та інших видів спорту

Укрінформ
У Буковелі вибрано місце для спорткомлексу для всіх зимових видів спорту, у тому числі для біатлону, а на лижній базі в Тисовці будується нове біатлонне стрільбище, яке відповідатиме усім міжнародним стандартам.  

Про це повідомив гостренер України з біатлону Євген Колупаєв.

"На базі в Тисовці ведуться земляні роботи з будівництва нового стрільбища, за міжнародними стандартами, на 30 установок. Стрільбище буде в іншому місці, а старий стадіон залишиться як тренувальний. У Тисовці також ведуться роботи по ремонту готелю. Юніорський чемпіонат України з біатлону пройде з 17 грудня в Тисовці, а дорослий чемпіонат відбудеться з 24 по 29 грудня в Сянках.

Є плани на бюджетні кошти будувати спорткомплекс для зимових видів спорту в Буковелі. Там вже вибрали місце. Якщо йде розмова на рівні держави, то в найближчі 2-3 роки зроблять. Комплекс хочуть зробити для всіх зимових видів спорту: біатлон, стрибки на лижах з трампліну, фрістайл... Це хороша пропозиція.

Біатлону виділяють багато грошей, але ми їх всі вивозимо за кордон. Це не правильно. Якби у нас була база, де б ми проводили по 3-4 збори - це і для спортсменів, і для держави, і для молодого покоління було б дуже добре", - розповів Колупаєв XSPORT

Читайте також: На підготовку українських біатлоністів до Олімпіади виділено 28 млн гривень

Нагадаємо, що новий біатлонний сезон стартує наприкінці листопада. 23 числа в норвезькому Шушені розпочнеться перший етап Кубка IBU, а через три дні в шведському Естерсунді пройде перша гонка Кубка світу 2017/18. 26 і 28 жовтня біатлоністи резервної збірної України відправились на останній передсезонний збір у Норвегію. 

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-