На підготовку українських біатлоністів до Олімпіади виділено 28 млн гривень

На підготовку українських біатлоністів до Олімпіади виділено 28 млн гривень

Відео
Укрінформ
Держава в повному обсязі фінансує підготовку збірної України з біатлону до Олімпіади-2018 у корейському Пхьончхані.

Про це повідомив держтренер України з біатлону Євген Колупаєв.

"На підготовку олімпійської команди нам виділили в межах 28 мільйонів гривень. Цих грошей достатньо. Це навчально-спортивна робота. І ще на 10 мільйонів ми закупили інвентар: обладнання, лижі, палки, лижоролери, гвинтівки, патрони.

Я вже четвертий сезон готуюся до Олімпіади і цей сезон - самий позитивний. За тиждень до виїзду на збори ми отримуємо гроші, ніяких проблем немає. Зривів не буває. Хочу сказати величезне спасибі нашому міністерству, настільки добре нас фінансують. Всі зимові види у нас, напевно, плачуть, але в біатлоні проблем в цьому плані немає.

Розумію, що від біатлону чекають на медалі. Звичайно, намагатимемося, і сподіваюся, що медаль буде. У командних перегонах і жіноча, і чоловіча команди можуть принести медаль. І в особистих гонках є такі люди як Семенов, Джима, Підгрушна. Семеренко Віта і Валя на сьогоднішній день в хорошому стані. Будемо чекати на Олімпіаду. Складно загадувати, але без медалі, звичайно, нам буде не дуже…", - розповів Колупаєв SPORT

Читайте також: Валентина Семеренко: Настрій гарний, на збір у Норвегію їдемо з чистою душею

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що жіноча збірна України вирушила на заключний збір до Норвегії. Новий біатлонний сезон стартує наприкінці листопада. 23 числа в норвезькому Шушені розпочнеться перший етап Кубка IBU, а через три дні в шведському Естерсунді пройде перша гонка Кубка світу 2017/18.

Фото: biathlon.com.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-