Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" потрапило в якийсь нічийний синдром

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич не задоволений грою команди та результатом матчу 12-го туру української Прем’єр-ліги проти львівських "Карпат" (1:1).

"Вийшла важка, бойова гра. Моментів майже не було ні у чужих воріт, ні у наших. На такому полі був примітивний футбол, який не приніс результату, в першу чергу, нашій команді. Ми потрапили в якийсь нічийний синдром. Немає креативу попереду. Важко перемогти, коли команда суперника захищається великими силами. Намагаємося використовувати фланги, доставляти м'яч в штрафний майданчик, здійснювати приховані передачі, грати в стінку. Зрозуміло, на такому полі це було складно робити. Результат нас абсолютно не задовольняє, і якість гри також.

Ми занадто багато уваги звертаємо на арбітрів. Я сказав хлопцям, що ми повинні, перш за все, своєю грою доводити, що ми сильніші.

Щодо пропущеного м’яча. Коли забивають з 35-ти метрів, воротар має до цього відношення. У тих двох небезпечних моментах, які були у наших воріт у Мякушко і при виходах у другому таймі, Коваль виручив. Але вони забуваються. Вважаю, в моменті з пропущеним м'ячем, якщо не повністю вина воротаря, то частка точно є. Цей момент розбере наш тренер воротарів Михайло Михайлов", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, що у поєдинку "Карпати" – "Динамо" м’ячі на львівському стадіоні "Україна" забили М'якушка (на 55-й хвилині) - Віда (12).

Читайте також: УПЛ: «Динамо» не перемагає вже п’ять матчів і встановило власний антирекорд

Відео кращих моментів:

Це вже п’ятий поспіль матч "Динамо" у чемпіонаті України, в якому команда не змогла здобути перемогу. Перервати "нічийний синдром" кияни спробують 5 листопада у матчі 15-го туру УПЛ проти полтавської "Ворскли". 

Заключний поєдинок 14 туру відбудеться сьогодні, 30 жовтня, в Одесі, де місцевий "Чорноморець" прийматиме ФК "Маріуполь".

Турнірне становище: "Шахтар" - 33 очки (після 14-ти ігор), "Динамо" - 26 (13), "Олімпік" - 24 (14), "Ворскла" - 21 (14), "Верес" - 20 (14), "Зоря" - 18 (14), "Маріуполь" - 16 (12), "Зірка" - 13 (14), "Карпати" - 13 (14), "Олександрія" - 11 (14), "Сталь" - 10 (14), "Чорноморець" - 10 (13).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-