Фонсека:

Фонсека: "Зоря" - суперник екстра-класу

Фото, відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека висловив задоволення грою своєї команди і високо оцінив дії гравців луганської "Зорі" у матчі 1/8 фіналу Кубка України. 

"Я задоволений характером, який продемонструвала команда. Поступаючись 0:2, ми змогли здобути прекрасну і заслужену перемогу. На мій погляд, досягнутий результат не виявився більшим тільки завдяки Луніну - воротареві високого рівня, який здійснив багато фантастичних сейвів.

"Зоря" була краще за нас до того, як рахунок став 0:2. Луганчани були більш агресивними, і в деяких випадках це дозволяло їм виходити в швидкі контратаки, ускладнювали нам гру. При 0:2 ми добре зреагували, зрівняли і змогли вийти вперед. Однак при третьому пропущеному голі була помилка, яку ні в якому разі не можна допускати. Після цього гра нормалізувалася і стала для нас звичайною: ми майже весь час провели на половині поля суперника, у його штрафній.

"Шахтар" переміг "Зорю" / Фото: Смольєнко Дмитро. Укрінформ

У "Зорі" прекрасна команда, яка здолала "Атлетик" в Іспанії, зробила камбек з "Динамо" і перемогла "Герту". Не варто забувати, що це суперники екстра-класу і не кожен колектив може добитися таких результатів. Ми зустрілися з відмінним опонентом. У нас були деякі невдалі дії, особливо в плані оборони. Мова йде про агресивність, позиційні помилки і, чесно кажучи, про речі, пов'язані з розумінням гри. Ми вели в рахунку 3:2 в чисельній більшості і ні в якому разі не повинні були пропускати. Можу виключно добре відгукуватися про "Зорю": доставити нам стільки складнощів, як сьогодні, може тільки команда дійсно високого рівня", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Вернидуб: «Шахтар» вміє тиснути на суддів, це у них школа така

Нагадаємо, що у поєдинку "Зоря" – "Шахтар" (3:4) м’ячі забили Луньов (на 11-й хвилині), Гордієнко (51), Харатін (105) - Феррейра (73, 90+1), Коваленко (98), Бланко-Лещук (115).

Відео кращих моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-