Теніс: Долгополов оголосив про закінчення сезону

Теніс: Долгополов оголосив про закінчення сезону

Укрінформ
Перша "ракетка" України Олександр Долгополов після поразки у стартовому раунді турніру АТР 500 у Базелі прийняв рішення завершити виступи нинішнього сезону.

Український тенісист не поїде на заключний "Мастерс" до Парижа, повідомляє BTU.org.ua

"У поточному сезоні Долгополов уперше з 2012 року став переможцем на змаганнях АТР в Буенос-Айресі, а також виступив у фіналах в Бостаді та Шеньчжені. Сезон Олександр розпочав на 67-у рядку в рейтингу, а його кращим результатом у світовій класифікації протягом року стала 36-та позиція", - зазначається у повідомленні.

Також уперше з 2011 року українець вийшов до другого тижня змагань на Великих шлемах і виступив в 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату США. Найбільш високорейтинговою перемогою для Долгополова став фінал в Аргентині, де Олександр у двох сетах обіграв п'яту "ракетку" світу японця Кеї Нісікорі - 7:6 (7:4), 6:4.

Читайте також: Кароліна Плішкова переграла Гарбіньє Мугурусу на Підсумковому турнірі WTA

У вересні Долгополов приєднався до збірної України у плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса. У матчах в Ізраїлі лідер "синьо-жовтих" оформив дві перемоги і допоміг нашій збірній виграти у суперників із загальним рахунком 5:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-