Екс чемпіон-світу з боксу Голмс: Джошуа переміг би пікового Тайсона

Екс чемпіон-світу з боксу Голмс: Джошуа переміг би пікового Тайсона

Укрінформ
Колишній чемпіон світу з боксу американець Ларрі Голмс вважає, що чинний володар титулів IBF, IBO і WBA у суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа побив би навіть Майка Тайсона, коли той був на піку форми.

На думку Голмса, антропометричні дані Джошуа дозволяли б йому розраховувати на перемогу в такому гіпотетичному бою проти знаменитого американського абсолютого чемпіона, повідомляє Klitschko-brothers.com

Читайте також: Бокс: Джошуа проведе титульний бій не з Пулєвим, а з Такамом

"Якби він боксував з Майком Тайсоном, то виграв би. - сказав Голмс. - Він нокаутував би топового Тайсона, в цьому немає ніяких сумнівів. Майк підбирався б знизу, намагаючись потрапити своїми потужними ударами в голову, але Джошуа просто врізав би йому своїм прямим у підборіддя, і Майк би вже не встав. Тайсон ніколи не зустрічався на рингу з кимось з тих, хто намагався йти власним шляхом. Він просто виходив на ринг, завдавав удар за ударом і нокаутовував суперників. Так він дістав репутацію нокаутера. Я віддаю належне Майку, він побив мене. Але я вийшов на ринг після дворічної паузи. Два роки я лише займався співом у групі й подорожував".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-