Хацкевич: Корзун і Мораес не готуються до матчу проти

Хацкевич: Корзун і Мораес не готуються до матчу проти "Олександрії"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про готовність команди до матчу 1/8 фіналу Кубка України проти "Олександрії".

"У кожній грі потрібно перемагати - це найголовніше. Починаємо новий для нас турнір, Кубок України, ставимо завдання перемогти в ньому. Після гри з "Шахтарем" ми не дорахувалися двох гравців, але до наявної обоймі додамо групу молодих хлопців. Це нітрохи не знімає з них відповідальності за результат гри в Олександрії.

До Сидорчука і Віди, які не готуються до матчу, приєдналися Корзун і Мораес. У Микити досить сильний удар, а у Жуніора проблема з бічною зв'язкою. Як запевнили доктора, до матчу з "Карпатами" бразилець буде готуватися", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо". 

Сьогодні команда проведе тренування, після якого тренерський штаб визначиться, кого з гравців молодіжного складу приверне до підготовки до матчу.

Читайте також: Кубок України: "Олександрію" і "Динамо" розсудить Юрій Можаровський

Нагадаємо, що кубковий матч "Олександрія" – "Динамо" відбудеться в Олександрії в середу, 25 жовтня, на місцевому КСК "Ніка" о 19:30. Судитиме поєдинок бригада арбітрів на чолі з 41-річним львів'янином Юрієм Можаровським.

На фото М. Корзун (праворуч)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-