Голкіпер

Голкіпер "Динамо": Будь-який матч проти "Шахтаря" - найважливіший в сезоні

Відео
Укрінформ
Воротар київського футбольного клубу "Динамо" Максим Коваль, який у другому таймі отримав капітанську пов’язку, поділився враженнями від поєдинку 13-го туру української Прем’єр-ліги проти донецького "Шахтаря".

- Ми віддали всі сили на полі. Шкода, що не виграли, адже в цьому матчі ми були зобов'язані перемагати. Але, що говорити, вся країна бачила, яке було суддівство. Не хочу це обговорювати, нехай далі дивляться телеканал "Футбол"...

Ми не збиралися відбувати номер на полі. Останнім часом на нас вилилося стільки критики з приводу того, що погано граємо. Для нас матчі з "Шахтарем" завжди принципові, сьогодні ми виходили як на останній матч. Розуміли, наскільки це важливий поєдинок - більше, ніж за шість очок - будь-який матч проти "Шахтаря" - найважливіший в сезоні.

Якщо ми не пропустили, значить, всі добре зіграли в захисті. Так, були моменти забити, але не змогли. Нічого страшного. Трохи не пощастило, вважаю, ми повинні були вигравати цю зустріч. Який сенс "вмирати" на полі з "Шахтарем", якщо потім втрачати очки, наприклад, в матчі з "Ворсклою", яка в обороні ставить автобус. Всі команди в Україні, крім "Шахтаря", грають проти нас від оборони, вибираючи захисну тактику. Звичайно, це погано, коли ми обіграємо "гірників", а потім втрачаємо очки з більш слабкими командами.

Дуже приємно, що в другому таймі мені довірили капітанську пов'язку. Це рішення тренерського штабу - спасибі їм за довіру. Постараюся і далі виправдовувати цю довіру і радувати наставників і уболівальників.

Відео коментаря Коваля:

Нагадаємо, що матч "Динамо"-"Шахтар" завершився у Києві з нічийним результатом 0:0.

Читайте також: Суркіс: "Шахтар" не створив нічого наднебезпечного біля воріт "Динамо"

Турнірне становище команд після 13-го туру: "Шахтар" - 32 очки (після 13-ти матчів), "Динамо" - 25 (12), "Олімпік" - 23 (13), "Ворскла" - 21 (13),"Верес" - 19 (13), "Зоря" - 17 (13),"Маріуполь" - 16 (12), "Карпати" - 12 (13), "Зірка" - 10 (13), "Олександрія" - 10 (13), "Чорноморець" - 10 (13), "Сталь" - 9 (13).

14-й тур УПЛ відбудеться 28-30 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-