Суркіс:

Суркіс: "Шахтар" не створив нічого наднебезпечного біля воріт "Динамо"

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував поєдинок 13-го туру української Прем’єр-ліги проти донецького "Шахтаря", який закінчився нульовою нічиєю.

"З таким противником, як "Шахтар", ми, перш за все, дуже організовано зіграли в обороні. У них дуже швидкі гравці в середині поля, але вони практично не створили нічого наднебезпечного біля наших воріт, Коваль майже не вступав в гру, за винятком одного разу, коли він накрив в кутку м'яч після прострілу. Правда, ми самі також не створили нічого особливого в атаці. На мій погляд, наша гра проти такої досвідченої команди, як "Шахтар", яка швидко переходить від оборони до атаки за рахунок середнього і короткого пасу, була побудована абсолютно правильно, я нею задоволений. Я ніколи не коментую суддівство, але пенальті після попадання м'яча в руку Бутко був очевидним і стовідсотковим, і його потрібно було ставити. Якщо "Шахтарю" хочуть повісити золоті медалі на шию без конкуренції, то питань немає.

Напевно, відчувалося, що ми втомилися. Адже з "Янг Бойз" у нас був дуже енерговитратний матч. Хлопці сьогодні зіграли на морально-вольових якостях, але було помітно, що їм не вистачало свіжості.

Природно, на своєму полі хотілося перемогти, враховуючи, що на виїзді ми у "Шахтаря" виграли. Ситуація в турнірній таблиці змушувала нас грати більш агресивно в атаці, адже поразка позбавляла нас усіляких шансів боротися за чемпіонство. А так, вважаю, у нас є можливість продовжувати будувати команду. Повірте мені, в цьому чемпіонаті ще далеко не все зрозуміло.

Ми будемо боротися до останнього, будемо будувати команду, взимку, природно, посилюватися, а не просто брати гравців для кількості", - цитує Суркіса офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, що матч "Динамо"-"Шахтар" завершився у Києві з нічийним результатом 0:0.

Читайте також: Українське футбольне дербі "Динамо" - "Шахтар" цього разу - без голів

Турнірне становище команд після 13-го туру: "Шахтар" - 32 очки (після 13-ти матчів), "Динамо" - 25 (12), "Олімпік" - 23 (13), "Ворскла" - 21 (13),"Верес" - 19 (13), "Зоря" - 17 (13),"Маріуполь" - 16 (12), "Карпати" - 12 (13), "Зірка" - 10 (13), "Олександрія" - 10 (13), "Чорноморець" - 10 (13), "Сталь" - 9 (13).

14-й тур УПЛ відбудеться 28-30 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-