Футбол:

Футбол: "Зоря" обіграла "Маріуполь" у результативному матчі

Укрінформ
Футболісти луганської "Зорі" перемогли 22 жовтня в гостях "Маріуполь" (5:2) у 13-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Три м'ячі у ворота господарів на стадіоні "Іллічівець" на 29-й, 38-й та 63-й хвилинах забив хавбек гостей Олександр Андрієвський, повідомляє Укрінформ. 

Крім того, у "Зорі" відзначилися Дмитро Гречишкін (45, з пенальті) та Євген Опанасенко (90+1), у "Маріуполя" - Максим Білий (6) та Денис Кожанов (31). 

Додамо також, що на 38-й хвилині Гречишкін не реалізував пенальті, а на 49-й червоною карткою у господарів покараний Сергей Вакуленко.  

Сьогодні о 19.30 розпочнеться заключний і головний поєдинок туру. В українському дербі київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" приймає лідера національної першості донецький "Шахтар". 

До цього у неділю унічию (1:1) завершили зустріч аутсайдери першості кам'янська "Сталь" та одеський "Чорноморець". 

Рахунок на "Оболонь-Арені" у Києві на 52-й хвилині відкрив одесит  Денис Васін, а рівно через десять хвилин Едгар Малакян з пенальти зрівняв результат.

У суботу донецький "Олімпік" переміг  кропивницьку "Зірку" (1:0). Донеччани святкували успіх на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського завдяки автоголу. На 90-й хвилині після прострілу Мохи м'яч у власні ворота відправив захисник гостей Павло Полегенько. 

У цій зустрічі у складі "Зірки" було два вилучення.  На 38-й хвилині гру залишив Максим Ковальов, а на 59-й - Артем Фаворов.

Бойовою нічиєю (1:1) завершився матч між "Олександрією" та рівненським "Вересом".

М'яч в команді Юрія Вірта у ворота господарів на 63-й хвилині чудовим ударом у "дев'ятку" з лінії штрафного майданчика забив Євген Морозенко. На 77-й хвилині олександрієць Сергій Старенький рахунок зрівняв. Через дев'ять хвилин в "Олександрії" був вилучений з поля Артем Полярус. 

Львівські "Карпати" обіграли у Полтаві одного з лідерів - "Ворсклу" - 1:0. Переможний гол записав на свій рахунок Сергей Мякушко, який на 82-й хвилині гарно виконав штрафний удар.

Турнірне становище: "Шахтар" - 31 очко (після 12-ти матчів), "Динамо" - 24 (11), "Олімпік" - 23 (13), "Ворскла" - 21 (13),"Верес" - 19 (13), "Зоря" - 17 (13),"Маріуполь" - 16 (12), "Карпати" - 12 (13), "Зірка" - 10 (13), "Олександрія" - 10 (13), "Чорноморець" - 10 (13), "Сталь" - 9 (13).

На фото: Олександр Андрієвський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-