"Сталь" і "Чорноморець" зіграли внічию у чемпіонаті України з футболу

Укрінформ
Унічию (1:1) завершили у неділю зустріч чемпіонату України з футболу аутсайдери першості кам'янська "Сталь" та одеський "Чорноморець".

Рахунок на "Оболонь-Арені" у Києві на 52-й хвилині відкрив одесит  Денис Вісін, а рівно через десять хвилин Едгар Малакян з пенальти зрівняв результат, повідомляє Укрінформ.

22 жовтня також пройдуть два заключні поєдинки туру. ФК "Маріуполь" зустрінеться з луганською "Зорею" (початок о 17.00, транслює телеканал "Футбол 1"), а в українському дербі київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" прийматиме лідера національної першості донецький "Шахтар" (19.30, "2+2").

У суботу у чемпіонаті донецький "Олімпік" переміг  кропивницьку "Зірку" (1:0). Донеччани святкували успіх на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського завдяки автоголу. На 90-й хвилині після прострілу Мохи м'яч у власні ворота відправив захисник гостей Павло Полегенько. 

У цій зустрічі у складі "Зірки" було два вилучення.  На 38-й хвилині гру залишив Максим Ковальов, а на 59-й - Артем Фаворов.

Бойовою нічиєю (1:1) завершився матч між "Олександрією" та рівненським "Вересом".

М'яч в команді Юрія Вірта у ворота господарів на 63-й хвилині чудовим ударом у "дев'ятку" з лінії штрафного майданчика забив Євген Морозенко. На 77-й хвилині олександрієць Сергій Старенький рахунок зрівняв. Через дев'ять хвилин в "Олександрії" був вилучений з поля Артем Полярус. 

Львівські "Карпати" обіграли у Полтаві одного з лідерів - "Ворсклу"  - 1:0. Переможний гол записав на свій рахунок Сергей Мякушко, який на 82-й хвилині гарно виконав штрафний удар.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу "Динамо" - "Шахтар"

Турнірне становище: "Шахтар" - 31 очко (після 12-ти матчів), "Динамо" - 24 (11), "Олімпік" - 23 (13), "Ворскла" - 21 (13),"Верес" - 19 (13), "Маріуполь" - 16 (11), "Зоря" - 14 (12),  "Карпати" - 12 (13), "Зірка" - 10 (13), "Олександрія" - 10 (13), "Чорноморець" - 10 (13), "Сталь" - 9 (13).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-