АПЛ: «Ман Сіті» переміг і відірвався від конкурентів

АПЛ: «Ман Сіті» переміг і відірвався від конкурентів

Укрінформ
«МЮ» сенсаційно програв «Хаддерсфілду».

Триває 9-й тур англійської прем’єр-лиги (АПЛ). Суперник «Шахтаря» в Лізі чемпіонів – «Ман Сіті» обіграв «Бернлі» 3:0 і закріпив своє лідерство в чемпіонаті. Про це повідомляє Укрінформ.

Суперник «Шахтаря» в Лізі чемпіонів – «Манчестер Сіті» в 9-у турі АПЛ впевнено обіграв на своєму полі «Бернлі» 3:0. У переможців відзначились: Агуеро (з пенальті). Отаменді і Сане. Ця перемога дозволила «Ман Сіті» відірватися на 5 очок від головного переслідувача – «МЮ».

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» забиває сім м’ячів, «Челсі» сенсаційно програє

«Манчестер Юнайтед» в цьому турі несподівано програв на виїзді новачку АПЛ «Хаддерсфілду» 1:2. Команда Жозе Моурінью вже в першому таймі двічі пропустила. Забивали Муй і Депуатр. Після перерви «МЮ» спромігся лише на гол від Решфорда.

Відзначимо також вольову перемогу «Челсі», який обіграв вдома «Вотфорд» 4:2. В першому таймі команди обмінялися голами. На гол Педро гості відповіли влучним ударом Дукуре. В другому таймі Перейра вивів «Вотфорд вперед. Але два голи Батшуайя і м’яч Аспілікуети дозволили «Челсі» набрати три очки.

«Челсі» набрав 16 очок і тепер відстає лише на один пункті від «Тоттенхема», який йде третім. Завтра «Тоттенхем» в центральному матчі туру приймає «Ліверпуль». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-