ФК «Президентський полк» здобув Кубок героїв АТО

ФК «Президентський полк» здобув Кубок героїв АТО

Укрінформ
На стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулися фінальні матчі Кубка героїв АТО.

У фінальному поєдинку за почесне звання чемпіонів Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО змагалися новачок сезону – ФК «ВЧ 3008» з Вінниці та ФК «Президентський полк» (Київ). Матч завершився перемогою киян з рахунком 4:0. Таким чином, Кубок героїв АТО здобув ФК «Президентський полк». Про це інформує Федерація футболу учасників АТО.

В матчі за бронзові нагороди змагалися ФК «Волинь АТО» (Луцьк) та ФК «Десна ЗСУ» (Чернігівська обл.). Основний час завершився без голів – 0:0. Долю протистояння вирішувала післяматчева серія пенальті. Перемогу в ній з рахунком 5:3 здобула «Десна».

Читайте також: Фінал футбольного Кубка героїв АТО відбудеться 13 жовтня

Нагадаємо, що цей турнір організували Федерація футболу учасників АТО спільно з ФК «Динамо» та Федерацією футболу міста Києва.

Цього року географія турніру охопила всю Україну. Починаючи з 2 квітня у 38 містах України змагалися 56 команд ветеранів АТО, а також команди сектору безпеки і оборони, які представляли ВСУ, Нацгвардію, Нацполіцію, СБУ, а також Державну прикордонну службу. Загалом у турнірі взяли участь понад 1500 ветеранів війни та учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-