Ковалець: Шевченко має продовжити роботу в футбольній збірній України

Ковалець: Шевченко має продовжити роботу в футбольній збірній України

Укрінформ
Наставник словацького "Татрана" Сергій Ковалець позитивно оцінив роботу Андрія Шевченка на посаді головного тренера футбольної збірної України, яка не змогла вийти до плей-офф чемпіонату світу-2018.

"Напевно, багато хто чекав, що збірна зможе вийти на чемпіонат світу. Але навіть при таких розкладах, вважаю, що тренерський штаб команди зробив якісну роботу. З власного досвіду знаю, в якому цейтноті працюють наставники збірної. Тому, я б поставив роботі Андрія Шевченка на посаді наставника головної команди країни позитивну оцінку.

На мій погляд, Андрій Шевченко має продовжити роботу в збірній. Вважаю, що протягом відбіркового турніру позитиву було більше, ніж негативу. Видно, що і атмосфера в колективі на високому рівні. Повторюся, незважаючи на зміну поколінь, команда до останнього боролася за вихід в плей-офф відбору чемпіонату світу. Ця збірна може грати на порядок сильніше. Потрібно ще трохи часу...", - цитує Ковальця zbirna.com

Читайте також: Сергій Ковалець очолив словацький футбольний клуб "Татран"

Нагадаємо, що вчора 49-річний український фахівець став головним тренером словацького футбольного клубу "Татран" з міста Прешов.  

"Контракт поки підписаний до кінця року. Якщо результати поліпшуватимуться, то угода може бути продовжена. Мені приємно очолити найстаріший словацький клуб, якому в наступному році виповниться 120 років", - прокоментував своє призначення Ковалець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-