НОК України та Японії підписали меморандум про співпрацю до Ігор у Токіо

НОК України та Японії підписали меморандум про співпрацю до Ігор у Токіо

Укрінформ
Національні олімпійські комітети України і Японії продовжать співпрацю до 2020 року. Відповідний меморандум про пролонгацію співробітництва під час робочого візиту до Японії підписав президент НОК України Сергій Бубка.

Головний олімпієць нашої країни відвідав штаб-квартиру НОК Японії, де зустрівся з його президентом Тсунекажу Такеда та віце-президентом Ясуо Саїто, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.

"Керівники олімпійських комітетів обговорили питання поглиблення співпраці, приділивши особливу увагу взаємодії з огляду на проведення 2020 року у Токіо Ігор ХХХІІ Олімпіади. Японська сторона висловила готовність надати сприяння в організації тренувальних зборів для українських олімпійців та участі наших атлетів з різних видів спорту у тестових змаганнях на території Країни вранішнього сонця", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: За рік у Буенос-Айресі запалає вогонь Юнацьких Олімпійських ігор

Олімпійські комітети також співпрацюватимуть у галузях досліджень і розробок з питань спорту, спортивної медицини, допінг-контролю, обміну спортивними делегаціями тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-