Панама вперше пробилася на чемпіонат світу з футболу

Панама вперше пробилася на чемпіонат світу з футболу

Укрінформ
Третю путівку на чемпіонат світу з футболу-2018 від зони КОНКАКАФ завоювала збірна Панами, яка ніколи раніше не виходила до фінальних турнірів чемпіонатів світу.

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Збірна Панами, яка здобула перемогу над Коста-Рікою зі (2: 1), скористалася осічкою американців. "Зоряно-смугасті" втратили шанси на участь у ЧС-2018, програвши на виїзді команді Тринідаду і Тобаго (2:1). Збірна США не потрапила на чемпіонат світу вперше з 1986 року.

Збірна Гондурасу, яка посыла 4-те місце, вийшла в міжконтинентальні стикові матчі. За путівку на мундіаль футболісти Гондурасу посперечаються зі своїми азіатськими візаві австралійцями, які за сумою двох поєдинків обіграли команду Сирії (1:1, 2:1 - у додатковий час).

Підсумкове турнірне становище в зоні КОНКАКАФ: Мексика - 21 очко, Коста-Ріка - 16, Панама - 13, Гондурас - 13, США - 12, Тринідад і Тобаго - 6.

Читайте також: Уругвай, Аргентина і Колумбія вийшли на чемпіонат світу з футболу

Учасниками фінального турніру чемпіонату світу вже стали Англія, Бельгія, Німеччина, Ісландія, Іспанія, Португалія, Польща, Сербія, Бразилія, Аргентина, Єгипет, Іран, Колумбія, Коста-Ріка, Мексика, Нігерія, Панама, Саудівська Аравія, Південна Корея, Уругвай Франція, Японія і господар турніру Росія.

Загалом у фінальному турнірі ЧС-2018 візьмуть участь 32 збірні.

Фото: fifa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-