"Динаміаду-2017" виграли київські правоохоронці

Укрінформ
Підбито підсумки комплексних змагань за програмою "Динаміади-2017" серед збірних територіальних організацій фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" та чемпіонатів серед команд вищих навчальних закладів МВС та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує Міністр внутрішніх справ України.

За результатами змагань, проведених цього року серед збірних 1-ї групи територіальних організацій, перемогу здобула команда Київської міської організації товариства. На 2-му місці - Львівська обласна організація, 3-тє місце посіла Харківська обласна організація, повідомили кореспонденту Укрінформу в апараті управління ФСТ "Динамо" України.

У 2-й групі 1-3 місця посіли відповідно Чернігівська, Полтавська та Миколаївська обласні організації, у 3-й групі Хмельницька, Волинська і Тернопільська обласні організації.

За підсумками чемпіонатів серед відомчих вузів кращими визнано команди Харківського Національного університету внутрішніх справ,  Національного університету цивільного захисту України і Одеського державного університету внутрішніх справ.

Читайте також: Чемпіонат світу з гімнастики: Радивилов виборов «срібло» в опорному стрибку

Нагадаємо, що в рамках "Динаміади" протягом року відбулось п'ять чемпіонатів товариства: з легкої атлетики (кросу) та боротьби самбо - у Харкові, з поліатлону та гирьового спорту - у Львові, з пожежно-прикладного спорту - у Чернігові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-