Вукоєвич: Збірній Хорватії зараз важко, новий тренер навряд чи щось змінить

Вукоєвич: Збірній Хорватії зараз важко, новий тренер навряд чи щось змінить

Укрінформ
Селекціонер київського «Динамо» розповідає про проблеми у нашого суперника в останньому груповому матчі відбору на ЧС-2018. 

Селекціонер київського «Динамо» та колишній гравець збірної Хорватії Огнєн Вукоєвич прокоментував відбірковий матч ЧС-2018 Україна - Хорватія. Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Бачу, що футболістам збірної Хорватії дуже важко, і атмосфера не дуже. Це шок. Пропустити від фінів на 90-й хвилині такий гол.

Я хотів, щоб Україна разом з Хорватією потрапили на чемпіонат світу, але зараз це неможливо. Подивимося в понеділок. Новому тренеру за два дні буде важко щось поміняти. Буде ротація стартового складу.

Читайте також: Футбол: Двоє лідерів збірної Хорватії можуть не зіграти з Україною

Є травмовані, є проблеми, але новий тренер працював в Хорватії і в Еміратах. Я їм сказав, що буде дуже важко. Україна добре грає вдома, настрій у них хороший. Буде повний стадіон.

Вся Україна хоче, щоб збірна грала в Росії на чемпіонаті світу. Сьогодні розмовляв з Модричем. Він питав мене про це. Всі знають, що очікується дуже важка гра», - сказав Вукоєвич.

Нагадаємо, у відборі на ЧС-2018 збірній України залишилося провести матч проти Хорватії. Гра відбудеться 9 жовтня в Києві. Українцям обов'язково потрібно перемагати, щоб зберігати шанси на вихід у фінальну частину турніру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-