Шевченко: На 98% знаю склад на завтра, розраховую на Марлоса

Шевченко: На 98% знаю склад на завтра, розраховую на Марлоса

Укрінформ
Наш тренер заявив, що завтра команда налаштовується лише на перемогу. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував завтрашній відбірковий матч ЧС-2018 проти Косова. Про це пише видання «Сегодня».

«Нас чекає важкий матч, але ми налаштовуємося на перемогу. Нам буде протистояти хороша, молода, непоступлива команда, яка росте. Вони завжди грають з самовіддачею. Що я думаю про країну Косово? Я обмежуся футболом, команда заслуговує повагу.

Високий нападник Косова буде проблемою для нас, команда грає через нього, будує атаки, він вривається в карний майданчик, а команда грає на підбираннях.

Читайте також: Косово – Україна: Шевченко майже визначився зі складом

Марлос сьогодні ввечері приєднається до команди, ми розраховуємо на нього завтра. Відсутність багатьох гравців «Шахтаря»? Ми не розділяємо гравців на команди, всі, хто приїжджає, ознайомлені з принципами гри. У нас є виконавці, які зможуть замінити відсутніх.

Буде напружена ніч для мене. Залишається внести штрихи, але на 98 відсотків я знаю склад на завтра», - зізнався Шевченко.

Нагадаємо, матч Косово - Україна пройде завтра, 6 жовтня, в албанському Шкодері. Перед цією грою «синьо-жовті» займають 4-е місце в групі I.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-