Степаненко: Марлос допоможе збірній, але не можна з першого матчу очікувати дива

Степаненко: Марлос допоможе збірній, але не можна з першого матчу очікувати дива

Укрінформ
Півзахисник національної команди України та донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко вітає появу в збірній досвідченого гравця Марлоса і вважає, що в деяких ситуаціях такі гравці "життєво необхідні".

"Коли я дізнався, що Марлос стане громадянином України, то сприйняв цю новину з оптимізмом, оскільки його виклик в національну команду тільки посилить наш потенціал. Це досвідчений, сильний футболіст, який є одним з кращих виконавців не тільки "Шахтаря", але і чемпіонату країни.

Він обов'язково допоможе збірній. Звичайно, не можна прямо з першого матчу очікувати від нього дива, оскільки в новому колективі йому знадобиться якийсь час на адаптацію. У "Шахтарі" багато бразильців, чути португальську мову, але тут все по-іншому, тому ми всіляко намагаємося його підтримувати і допомагати. А в тому, що він може стати одним з ключових гравців збірної, я впевнений.

У нього чудова техніка. Марлос практично не втрачає м'яч, який тримається у нього в ногах, як приклеєний. Це дуже важливо для гри команди, коли потрібно зачепитися за м'яч. Обіграти одного-двох виконавців, а потім пробити або віддати вивірений пас для півзахисника не проблема. У ситуаціях, коли потрібно зламати захист суперника, таки гравці життєво необхідні", - розповів Степаненко zbirna.com

Читайте також: У Європі стартує 9 тур відбору на чемпіонат світу-2018 з футболу

Нагадаємо, що 6 жовтня в албанському Шкодері збірна України проведе перший з двох заключних матчів відбору чемпіонату світу-2018 з футболу проти збірної Косово. Турнірне становище в групі: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-