Коваль: У матчі з

Коваль: У матчі з "Цмокі" ми зробили занадто багато втрат

Укрінформ
Головний тренер київського баскетбольного клубу "Будівельник" Володимир Коваль вважає, що поєдинок проти мінського "Цмокі" в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів ФІБА виявився дуже цікавим для глядачів і напруженим для гравців.

"Це була важка гра двох рівних команд, дуже цікава для глядача. Протягом матчу багато разів змінювався лідер. Ми зробили занадто багато втрат, але треба віддати належне супернику - це вони змусили нас їх зробити.

"Цмоки" досить агресивно захищалися, і в результаті ми не впоралися з ними. Упевнений, в Києві на майданчику буде така ж напруга, а переможе найсильніший", - цитує Коваля офіційний сайт БК "Будівельник"

Центровий "Будівельника" Михайло Анісімов запевнив, що в наступному поєдинку, який відбудеться 26 вересня в київському Палаці спорту, українські баскетболісти врахують допущені помилки і все виправлять:

"Ми грали в повну силу, нічого не відкладали. Ми намагалися сьогодні виграти, але вийшло так, що програли п'ять очок. Ми готувалися, можна сказати, що команда виконала план, але в підсумку у нас було багато помилок. Команда зробила 19 втрат - це дуже багато, це неприпустимо. Якщо прибрати хоча б половину з цих помилок, і половину помилок в захисті при ротації, я думаю, був би інший результат. Думаю, все не так трагічно. Ми можемо все виправити".

Читайте також: Ліга чемпіонів FIBA: «Будівельник» поступився «Цмокі-Мінськ»

Нагадаємо, що у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів ФІБА підопічні Володимира Коваля поступилися мінчанам з рахунком 64:69. Для виходу в третій раунд кваліфікації, кияни мають здобути перемогу з різницею не менше 6 очок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-