Бокс: Паркер переміг Ф'юрі і захистив чемпіонський титул

Бокс: Паркер переміг Ф'юрі і захистив чемпіонський титул

Укрінформ
Новозеландець залишається одним з трьох чемпіонів у суперважкій вазі.

Новозеландець Джозеф Паркер переміг за очками британця Хьюї Ф'юрі і захистив свій титул WBO в суперважкій вазі. Про це повідомляє Укрінформ.

Поєдинок між володарем титулу WBO в суперважкій вазі Джозефом Паркером і обов'язковим претендентом на його пояс Хьюї Ф'юрі (двоюрідний брат Тайсона Ф'юрі) проходив на території претендента - в Манчестері, але домашні стіни йому не допомогли. Паркер діяв першим номером і переміг у невидовищному стилі. Судді віддали перевагу чемпіону. Один нарахував нічию 114-114, а двоє інших зафіксували 118-110 на користь новозеландця.

Читайте також: Баррі: Ф'юрі нокаутує Паркера, тільки якщо застосує чарівну паличку

Для 25-річного Паркера ця перемога стала другим захистом титулу, який він завоював в кінці минулого року в поєдинку з мексиканцем Енді Руїсом. А от для Ф'юрі це перша поразка в кар’єрі.

Нагадаємо, що до кінця року відбудуться ще два чемпіонські бої в суперважкій вазі. 28 жовтня в Кардіффі британець Ентоні Джошуа відстоюватиме титул IBF проти болгарина Кубрата Пулєва, а 4 листопада чемпіон WBC Деонтей Уайлдер зі США битиметься з кубинцем Луїсом Ортісом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-